26.7.2019

Ihanin (ja erikoisin) suihku ikinä: PowderRainLuulin ennen, että kaikki suihkut ovat samanlaisia. Väännetään nupista tai painetaan nappia ja vesi alkaa kastella ihoa. Vasta rakennusprojektin aikana huomasin, että suihkuissakin on nykyään eroja ja vaihtoehtoja löytyy. Päädyin Hansgrohen suihkukokonaisuuteen, josta voit lukea lisää täältä. Parasta siinä on ollut käsisuihku: Raindance Select PowderRain.

PowderRain on yksi napilla valittavista suihkumuodoista ja yllättäen olen huomannut käyttäväni pelkästään sitä. Mikrohienoista pisaroista koostuva suihku kutittelee ihoa taivaallisen pehmeästi ja on myös todella hiljainen. Voisin kuvitella, että tuntoherkille peseytyjille PowderRain olisi poikkeuksellisen ihana kokemus.


Huonona puolena mainittakoon, että PowderRain saa viihtymään suihkussa pitkään. Sekään ei tosin ole maailman suurin murhe, sillä tämä luksussuihku vähentää vedenkulutusta 20 %. Itse kuulun siihen ihmisryhmään, joille suihkussa käynti on arjen ylellisyyttä enkä laske minuutteja, joita suihkussa vietän.Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search