1.12.2018

Erilainen joulukalenteri


Joulukuu on pullollaan erilaisia joulukalentereita. Luukuista löytyy tarjouksia, vinkkejä, arvontoja ja kaikenlaista muuta turhaa, mitä ihmiset eivät oikeasti tarvitse. Joukosta löytyy onneksi myös kalenteri, jolla on tarkoitus: antaa ääni lapsille, jotka jäävät liian usein näkymättömiksi. Maliken videojoulukalenterin kautta lapset saavat omalla tavallaan kertoa, miltä osallistuminen ja mukaan pääseminen tuntuu. Kalenteri on hyvä muistutus siitä, mikä on oikeasti tärkeää.

Mekin olemme osallistuneet useamman kerran Maliken tapahtumiin ja saaneet niistä unohtumattomia kokemuksia ja tärkeitä vinkkejä sopivista toimintavälineistä. He tekevät äärimmäisen tärkeää työtä! Jos mietit sopivaa lahjoituskohdetta, suosittelen lämpimästä Malikea. Heidän toimintaansa voi tukea  lahjoittamalla haluamansa summan näppärästi netissä tai vaikkapa tekstiviestillä. Tarkemmat tiedot löydät täältä.

Kalenterin 1. luukusta löytyy 7-vuotiaan Eemelin tarina. Eemelillä on 27 diagnoosia ja halu päästä kokemaan samanlaisia asioita kuin muutkin lapset. Eemelin videon myötä toivotan kaikille ihanaa joulun odotusta!

 

Kuva: Malike 
Malike Facebookissa

Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search