8.7.2018

Esteetön terassi ja Ekotuolit

Kesällä on ihana viettää aikaa terassilla. Meillä terassi tuntuu olevan eräänlainen olohuoneen jatke ja varsinkin esteettömyyden näkökulmasta todella tärkeä osa kotia. Pyörätuolilla siellä on helppo liikkua ja olohuoneesta pääsee nopeasti pyörähtämään terassille lasiliukuseinän kautta.

Terassi ei ole kuitenkaan aivan valmis, sillä kaiteet ja toinen luiska vielä puuttuvat. Kaiteissa päädyimme Finn-Tiian alumiinikaiteisiin ja ne tulevat sekä luiskiin että koko terassille molemmin puolin taloa. Kaiteita odottelemme saapuvaksi elokuussa.
Terassikalusteita meillä ei ollut muutettaessa lainkaan, sillä möimme vanhat kalusteet pois ennen edellisestä talosta luopumista. Uuden kodin terassille halusin Ecofurnin valkoiset Ekotuolit, joissa on mukava istuskella ja rentoutua järvimaiseman lumoissa. Ekotuoli on valmistettu pelkästään puusta ja hamppunarusta eikä siinä ole ainuttakaan ruuvia. Kokoaminenkin on helppoa, koska narujen kiristys riittää. Muotoilun esikuvana Ekotuolissa on ollut Baltiassa ja Pohjoismaissa tyypillisesti käytetty, itsetehty tuoli. Minuun pelkistetty tyyli yllättäen vetoaa ja myös talon ilmeeseen se sopii mainiosti.


Arvonta (päättynyt)


Ekotuoleja on saatavilla useissa eri puulajeissa ja väreissä. Blogin Facebook ja Instagram-sivuilla oli arvonta, johon pystyi osallistua kommentoimalla, mikä tuolivaihtoehto istuisi parhaiten omaan kotiin tai mökille. Arvonta on päättynyt ja 4 lipun paketin Ähtäri Zoon Pandataloon voitti Instagram-käyttäjä Kin_nas. Onnittelut! 

Ekotuolin puu- ja värivaihtoehdot:

  • lehtikuusi (käsittelemätön) 
  • koivu (ruskea puuöljy tai valkoiseksi maalattu)
  • mänty (harmaa, ruskea, musta ja valkoinen väriöljy)
  • saarni (harmaa ja ruskea puuöljy)
  • tammi (öljytty)
  • tervaleppä (ruskea ja musta öljytty) 

Ekotuoleja Suomessa myy mm. Ecofurn Store ja Veke.fi

Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search