28.6.2018

Ihana, haikea kesä
Nyt ollaan asusteltu uudessa kodissa kuukauden päivät ja päästy näkemään Muuratsalon parhaat puolet. Ihan huippua on ollut se, että rakennuspuuhat on jääneet vähemmälle ja on voitu tehdä yhdessä mukavia juttuja. Varsinaista luksusta raksa-ajan jälkeen! Retket ja reissut uimarannalle ovat lasten mielestä olleet alkukesän kohokohtia ja kyllä niistä on itsekin nauttinut valtavasti.

Alkukesään on mahtunut myös haikeita fiiliksiä, sillä tyttären päiväkotitaival päättyi juhannukseen. Neljän vuoden aikana päiväkodin tädeistä tuli todella tärkeitä eikä hyvästien sanominen ollut helppoa kenellekään. Elokuussa on edessä eskari ja aivan uusi kouluympäristö, joka jännittää niin tytärtä kuin äitiäkin. Silti nyt keskitytään kesään ja mietitään koulujuttuja sitten, kun niiden aika on.

Heinä-elokuussa aiomme edelleen harrastaa lähimatkailua ja tutustua paremmin uuteen kotiympäristöön. Myös jyväskyläläinen Nokkakiven huvipuisto on vielä kokematta joten sinne suuntaamme todennäköisesti joku viikonloppu. Varsinaisiin reissusuunnitelmiin kuuluu Särkänniemi, sekä Naantali ja siellä kauan odotettu vierailu Muumimaailmaan. Naantalin reissusta kirjoittelen elokuussa enemmänkin ja kerron myös kokemuksia majapaikastamme Kultaranta Resortista.


Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search