11.6.2018

Esittelyssä hoivasänky

Meille kotiutui toukokuussa Unikulman hoivasänky. Sellainen olisi tarvittu jo paljon aikaisemmin, mutta niin kuin monet apuvälineet, tämäkin oli pitkissä kantimissa. Apuvälinekeskuksessa pyyntöön suhtauduttiin nihkeästi eivätkä vaihtoehdot siellä olleet kovin houkuttelevia. Koska kyseessä on tyttären huoneen tärkein huonekalu, joka tulee olemaan käytössä pitkään, halusin sen sopivan mahdollisimman hyvin myös sisustukseen. Onneksi pulmaan löytyi loistava ratkaisu.

Pyörähdin apuvälinemessuilla Unikulman osastolla ja löysin sieltä Sentida-hoivasängyn. Kysyin, olisiko sänkyä saatavilla valkoisena ja olihan sitä, tilauksesta.  Siitä lähtikin käyntiin prosessi, jonka lopputuloksena uusi sänky toimitettiin kotiimme käyttövalmiina juuri ennen muuttoa.
Patjavaihtoehtoja oli monenlaisia ja Unikulmalta suositeltiin Eliksiiri-astropatjaa, joka on suunniteltu erityisesti pitkäaikais- ja kipupotilaille sekä liikuntarajoitteisille. Viskoelastinen vaahtopehmuste muotoutuu kehon lämmön ja painon yhteisvaikutuksesta ja ehkäisee puutumisia ja painehaavojen muodostumista. Patja auttaa lihaksia rentoutumaan ja parantaa näin unen laatua. Olen itsekin testannut patjaa ja täytyy sanoa, että ottaisin sellaisen mielelläni omaankin sänkyyni milloin vain.

Sentidassa on molemmin puolin jaetut laidat, jotka saa nostettua helposti ylös silloin, kun niitä tarvitaan ja laskettua pois edestä sänkyyn tai sängystä siirryttäessä. Kaukosäätimellä sängyn asennon saa muokattua melkeimpä millaiseen asentoon tahansa ja säätömahdollisuuksia on todellakin ritttävästi. Portaaton korkeussäätö on todella hyödyllinen ominaisuus ja sen ansiosta sänkyä voi käyttää myös pukemistilanteissa.

Kirjoitan hoiväsängyn ominaisuuksista vielä tarkemman esittelyn, kun olemme päässeet tutustumaan kaikkiin hienouksiin. Tässä vaiheessa voin kuitenkin jo sanoa, että Sentida on todella monipuolinen ja erilaisiin tarpeisiin sopiva sänky. Plussaa annan kauniista muotoilusta, johon on todellakin kiinnitetty huomiota. Pehmeä ja kodinomainen sänky sopii tytön huoneeseen kuin nenä päähän.Kaunis sänky tarvitsee kaverikseen tyyliin sopivan päiväpeitteen ja koristetyynyt. Ne löysin kotimaisen Lennolin valikoimista. Roosan/harmaan sävyinen Melanie on ylellisen tuntuinen kääntöpäiväpeite, jota voi käyttää kummin päin tahansa. Pyöreä koristetyyny Megan ja kukkakuviollinen koristetyyny Diana täydentävät kokonaisuuden.

Arvonta

Arvonta on päättynyt. Lennolin Diana-tyynyn voitti Juha Järvelä. Onnittelut voitosta!


Kaupallinen yhteistyö: Unikulma ja Lennol Oy

6 kommenttia:

 1. Tyyny sopisi omaan makuuhuoneeseeni :) pirjo.klemola@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Laittaisin tyynyn ehkä olkkarin sohvalle tai vierashuoneeseen.
  dashy_23@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Tytön huoneeseen.
  milja51@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kyllä sille paikka löytyis :)
  hellevi@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ompa kiva tyyny! laittaisin ehkä makkariin tai vierashuoneen sohvalle.
  julia.perala@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Omaan huoneeseeni!
  elina.luukko@luukku.com

  VastaaPoista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search