15.5.2018

Uniikki talonumero & alekoodi
Muuton lähestyessä pitää muistaa monia pieniä (mutta silti tärkeitä) asioita. Yksi niistä on talonumero. Yksityiskohdat ovat minulle merkityksellisiä ja halusin, että talonumerokin miellyttää silmää. Ratkaisu löytyi Hannah Hoijar Designilta, joka on kotimainen talonumeroita ja -kirjaimia tarjoava yritys.

Hannah suunnittelee tuotteet itse ja valmismalliston lisäksi hän tekee numeroita ja kirjaimia tilauksesta. Idea omasta yrityksestä syntyi, kun Hannah ei löytänyt haluamaansa talonumeroa mistään ja päätti suunnitella sen itse. Lopputulos sai niin paljon kehuja, että Hannah perusti oman yrityksen ja verkkokaupan. Nykyään verkkokaupasta voi ostaa myös led-moduuleja, joilla numerot saa valaistua.
Saan tarjota nyt teille 10 % alennuskoodin Hannahin verkkokauppaan. Alennuksen saa koodilla esteetönjakauniskoti ja se on voimassa 31.5.2018 saakka. Jos omasta talosta vielä uupuu numero tai se kaipaa päivitystä, kannattaa tutustua Hannahin tuotteisiin.

Talonumeron jälkeen to do -listallamme on vielä mm. tuuletustelineen kiinnitys ja ulkoroskiksen hankinta. Puhumattakaan kaikesta siitä, mitä talon sisällä on vielä tekemättä!


Kaupallinen yhteistyö: Hannah Hoijar Design

2 kommenttia:

  1. Onpas hieno! Meidän "vanhaan" kotiin etsittiin pitkään kivaa numeroa ja sit ostettiin sellainen perinteinen rautakaupasta. Kohta meillä alkaa uuden kodin rakentaminen ja sinne täytyy hankkia tuollainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin kyllä suositella :) Kokoja ja fonttejakin löytyy erilaisia.

      Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search