18.4.2018

Nyt panostetaan lasten uniinRiittävät ja laadukkaat unet ovat lapselle erittäin tärkeä asia ja siksi päätinkin keväällä panostaa molempien lasten lakanoihin, peittoihin ja tyynyihin. Sisaruksilla voi olla hyvinkin erilaiset unitottumukset ja huomasin miettiväni yllättävän pitkään, minkälaiset tuotteet olisivat lapsille juuri oikeanlaiset.

Kaikilla Familonin Hiphop -lastentuotteilla on Iho-, allergia- ja astmaliiton myöntämä Allergiatunnus® ja tästä syystä päädyin rajaamaan vaihtoehdot Familonin valikoimaan. Pojalla on tapana pyöriä sängyssä ja päätyä nukkumaan mitä erikoisempiin asentoihin, yleensä ilman peittoa, joten nukahtamisen jälkeen hänet saa peitellä uudemman kerran. Hänelle valitsin Hiphop -lastenpeitteen ja lastentyynyn. Tyyny ei ole vielä päätynyt pään alle, mutta siihen on hyvä totutella pikku hiljaa. Lakanoiksi pojan sänkyyn tuli valkoinen Hiphop -lastenaluslakana percale, joka on ihanan tuntuista puuvillaperkaalia. Pesussa lakana ei ole mennyt miksikään ja se onkin käytössä erittäin kestävä. Karhunen -pussilakanasetti on todella suloinen ja pidän itsekin sympaattisista eläimistä, joita kuvituksesta löytyy. Kaikki Familonin lastentuotteet ovat muuten huhtikuun ajan 20 % alennuksessa ja kannattaa hyödyntää kampanjaedut jos vuodevaatteita on tarvetta uusia.Tyttären peittoa ja tyynyä ei ollut kovin helppo valita, sillä hän nukkuu mielellään melko viileässä. Lastenpeitto tuntui hänelle liian pieneltä ja siksi vaihdoin normaalikokoiseen Silver -kevytuntuvapeitteeseen.  Silver on erittäin kevyt (60 % untuvaa / 40 % höyhentä) ja sopii joko kesäkäyttöön tai ohuesta untuvapeitosta pitävälle. Peitto on osoittautunut riittävän lämpimäksi ja mietin jopa, tarvitaanko kesäksi vielä viileämpi peitto. Tyynyä tyttäreni käyttää harvemmin, mutta Princess -matalatyyny oli hyvä valinta. Se on riittävän matala ja pehmeä, ja sopii myös mahallaan nukkuville.

Tyttäreni saa kohta normaalikokoisen sängyn ja siihen sopii Familon Ultra muotoonommeltu aluslakana percale. Lakana pysyy hyvin paikoillaan ja näyttääkin siistiltä. Pussilakanaksi ja tyynyliinaksi hän valitsi itse Princess paanun, joka on tehty ihanan pehmeästä puuvillasta. Roosa pussilakanasetti sopii hyvin lastenhuoneeseen, mutta voisin itsekin nukkua paanun satumaisissa kuvioissa.Kaupallinen yhteistyö: Familon

Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search