27.2.2018

Pilven varjosta aurinkoonJokaisessa rakennusprojektissa saa välillä kulkea vastatuuleen ja niin on käynyt myös meillä. Kun taloa rakennetaan pääosin omin voimin (lasten kanssa ja miehen työn ohessa), tulee väkisinkin sellainen tunne, ettei talo valmistu koskaan - vaikka eteenpäin mennään koko ajan. Viime viikkoina aurinko on kuitenkin alkanut paistaa monellakin tapaa. Olemme saaneet raksalle apuja ja päässeet myös siihen vaiheeseen, että talossa alkaa vähitellen näkymään valmista pintaa. Silloin on helpompi kuvitella muuttopäivänkin koittavan tänä keväänä vaikka sitä ennen saamme vielä paiskia töitä ahkerasti. Onni on auttavainen isä ja mies, joka jaksaa päivästä toiseen ahertaa raksalla 


Viime aikoina talolla on valmistunut suurin osa sisäkatoista. Loputkin kipsilevyt on saatu paikoilleen ja seinät on tasoitettu ja osa on päästy pohjamaalaamaan. Hirsipinnalle jäävistä seinistä osa on käsitelty kuultomaalilla, mutta niissä riittää vielä hommaa. Muutamaan ikkunaan on saatu jo karmilistat paikoilleen eikä vihreitä höyrysulkuteippejä tule kyllä yhtään ikävä. Myös sähkötyöt ovat hyvällä mallilla ja liukuovien moottoritkin on saatu yhtä lukuun ottamatta asennettua.

Keittiön seinät olemme saaneet maalattua ja yläkaapit on jo asennettu. Muiden kalusteiden asennus jatkuu tällä viikolla. Keittiön lattiaan on naputeltu Hydrocorkki ja se vaikuttaa todella hyvältä: luistamattomalta, lämpimältä ja laadukkaalta. Sävykin näyttää luonnossa todella kauniilta.
Kylpyhuoneen suihkupenkki valmistui viime viikolla. Muuten kylpyhuoneessa on hahmoteltu tulevan suihkukokonaisuuden paikkaa ja täytyy sanoa, että sijoittelun suunnittelu on ollut melko mielenkiintoinen prosessi. Varsinkin seinäsuihkujen osalta jännittää, ovatko paikat käytännössä toimivia. Huomenna alkaa eteisen ja toisen wc:n laatoitus ja kohtapuoliin päästään näkemään, miltä kylppäri näyttää laatoitettuna. Huippua!

Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search