28.2.2018

Miss Della ja vammaisuuden kauniit kasvotDellalla on ollut jo syntyessään cp-vamma. Hän ymmärtää ja tuntee niin paljon, muttei ole koskaan pystynyt puhumaan eikä kävelemään. Dellan aika perheen kanssa on rajallinen. Hän on jatkuvassa huolessa elävien perheiden symboli. Perheiden, joiden pelkoja ulkopuolisen on mahdotonta ymmärtää. Tärkeintä on kuitenkin sanoinkuvaamattoman syvä rakkaus, jota he tuntevat omaa ihmelastaan kohtaan.

Miss Della on Mrs Mighetton ainutlaatuinen juliste, joka perustuu tositarinaan. 5-vuotiaan Dellan äiti, Ditte Svanfeldt, pitää blogia, jossa voi tutustua tarkemmin Dellan ja perheen elämään. Jokaisesta myydystä julisteesta menee lyhentämättömänä 25 kruunua Ruotsin Aivosäätiön toiminnan tukemiseen.

Tähdet tuikkivat katossa ja kimalletta putoilee Dellan tummiin hiuskiehkuroihin. Hän tanssii pehmeiden sointujen tahdissa huoneen täyttyessä hänen vahvasta olemuksestaan. Aika pysähtyy ja Della sirottelee taikaansa. Tänään se on kimallusta ja perhosia. Tässä hetkessä kaikki ovat yhdessä ja rakkaus voittaa kaiken. 

Miss Della, niin kuin hänen tarinansakin, on pysäyttävä. Juliste tuo koskettavalla tavalla esille vammaisuutta ja sen kauneutta. Vielä tänä päivänäkin vammaisuudella on usein negatiivinen kaiku ja vammaiset ihmiset luokitellaan omaksi ihmisryhmäkseen. Minun mielestäni vamman kanssa syntyneet tai vamman saaneet ihmiset ovat ennemminkin kauniimpia kuin muut - sekä sisältä että ulkoa. Miss Della muistuttakoon tytärtänikin joka päivä siitä, että hän on ainutlaatuinen ja taianomaisen kaunis.

70 x 50 cm -kokoisen Miss Della-julisteen voi hankkia Lil Decor-sisustusliikkeestä, joka ystävällisesti lahjoitti julisteen tyttäreni huoneeseen. Uniikit kehykset julisteelle loihtii jyväskyläläinen Kehystämö Patina. Taulu tulee näkyvyille blogiin kunhan kehykset ovat valmiit, mutta voin jo paljastaa niiden olevan sievät kuin karamelli 


Kaupallinen yhteistyö: Lil Decor, Kehystämö Patina
Kuvat: Mrs Mighetto

Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search