22.1.2018

We have mailOlen jo pidempään haaveillut kunnollisesta postilaatikosta, joka pitää vettä ja jonka sisään mahtuu useamman päivän postit sekä isommatkin kirjelähetykset. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin löytää postilaatikosta uitettuja postikortteja ja kuivatella niitä sitten kotosalla. Näiltä pohjilta lähdin selvittelemään, millaisia vaihtoehtoja postilaatikoissa on ja päädyin aika nopeasti kotimaiseen Bobiin. Vaasasta kotoisin olevat Bobit ovat Bobi.com -nimisen perheyrityksen taidonnäyte ja niitä myydäänkin nykyään ympäri maailmaa. Bobeja löytyy erikokoisina ja -värisinä, mutta suurimmassa osassa tunnusmerkkinä on laatikon pyöreäpäinen muoto.
Valitsin kotiimme Bobi Grande -mallin, joka on teräksestä valmistettu, suurikoinen (32 x 60 x 27 cm) postilaatikko. Granden luukku on ruostumatonta terästä. Vakiovärivaihtoehtoja on kuusi, mutta muitakin värejä saa tilauksesta RAL-värikartan mukaan. Harmaa RAL 7016 on käytännössä sama sävy, jota talostamme löytyy muutenkin (RR 23). Bobeissa on vakiona Bobi-lukko (mukana kolme avainta) ja valmius Abloy-lukitukselle. Itse halusin laatikkoon kuitenkin avosalvan, sillä mielestäni postilaatikossa ei tarvita välttämättä lukkoa. Ja jos myöhemmin tulee toisiin ajatuksiin, lukon voi vaihtaa näppärästi avosalvan tilalle.


Bobeihin on saatavilla asennusjalustoja, mutta meillä on mietinnässä yhteinen teline naapureiden kanssa. Jos se ei toteudu, tilaan sitten Bobilta Round tai Bow-alustan. Kaiverrettu nimikylttikin on jo valmiina odottamassa muuttopäivää.

Kaupallinen yhteistyö: Bobi.com Oy

Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search