5.7.2017

Kestäviä valintoja pienen pojan valtakuntaan

Korento-lastensänky (Lumokids)

Lasten futon-patja 100 % luomupuuvillaa (Porin Villa & Peite)

Poikamme huone ei liity suoranaisesti esteettömyyteen, mutta kestävyys, puhdas sisäilma ja luonnolliset materiaalit ovat olleet lähtökohtana tätä tilaa suunniteltaessa. Parin viikon päästä vuoden täyttävä viikarimme nukkuu vielä pinnasängyssä. Kovin kauaa en kuitenkaan usko hänen enää laitojen sisällä pysyvän kiipeilyinnostuksen kasvaessa joten lastensängyn hankinta tulee uuteen kotiin muutettaessa ajankohtaiseksi. Sänkymerkkiä ei onneksi tarvi lähteä etsimään, sillä tiedän jo, millainen sänky huoneeseen tulee.

Lumokids on suomalainen perheyritys, joka valmistaa leikkisiä ja korkealaatuisia huonekaluja lapsille. Mdf:ää ei näistä kalusteista löydy vaan kaikki tuotteet tehdään luonnollisista materiaaleista. Pojallemme tuleva 160 cm pitkä Korento-sänky on valmistettu koivuvanerista. Sängyn pituutta voi vuosien varrella muuttaa vaakapalkkeja vaihtamalla ja pohjasäleikköä kasvattamalla. Myös sängyn värin voi siis halutessaan vaihtaa. Arvostan tällaista pitkäkestoista ajattelua, joka huonekalujen taustalta löytyy.

Patjankin valinta oli helppo, sillä molempien lasten sängyissä on tällä hetkellä Porin Villan & Peitteen patjat ja peitot. Niihin on oltu meillä todella tyytyväisiä ja siksi haluan myös pojan uuteen sänkyyn 100 % luomupuuvillasta valmistetun futon-patjan ja suojuksen. Peiton ostin jo vauvaiässä niin suurena, ettei sitä ole tarvetta vaihtaa. Kaikki Villan & Peitteen tuotteet valmistetaan käsityönä puhtaista ja tutkituista luonnonmateriaaleista Porissa. Allergisoimattomalla futon-patjalla on mukava nukkua niin kesäkuumalla kuin talvipakkasillakin. Tyttö tykästyi patjaansa heti ensimmäisen yön jälkeen ja itsekin haaveilen saavani jonain päivänä sänkyymme futon-patjan.

The Big Blue Dusty Turquoise-tapetti (Majvillan)

Lastenhuone saa mielestäni näyttää lasten huoneelta. Pojan huoneeseen tulee vaalean turkoosi Majvillanin tapetti, joka vie asukkaansa vedenalaiseen maailmaan. Helppokäyttöinen The Big Blue-tapetti on painettu Ruotsissa non woven-materiaalille vesipohjaisilla, täysin liuotin- ja PVC-vapailla väreillä.


Kaupallinen yhteistyö: Lumokids, Porin Villa & Peite, Majvillan

2 kommenttia:

  1. Kerro lisää noista patjoista ja peitoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Porin Villan ja Peitteen tuotteissa ei ole mitään ylimääräisiä kemikaaleja vaan ainoastaan luonnonmateriaaleja. Futon on patjana napakka, mutta lasten patjoihin pehmeyttä on lisätty tuplavillakerroksilla. Itse en ole futonilla päässyt nukkumaan, mutta patja tuntuu todella mukavalta enkä yhtään ihmettele, että niiden käyttäjät ovat ostoksiinsa tyytyväisiä.

      Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search