19.7.2017

Kekseliäs ratkaisu tuuletukseen ja pyykinkuivaukseenDuster XL-teline (Duster)

Esteettömään kotiin istuvat luontevasti ratkaisut, joissa yhdistyy useampi toiminto. Parhaassa tapauksessa ne saadaan pois edestä silloin, kun niitä ei tarvita. Näin tilat pysyvät avarina ja kulku mahdollisimman esteettömänä. Suomalainen Duster-tuuletusteline on oivallinen esimerkki tällaisesta kekseliäästä tuotteesta.

Talomme päädyssä on sopiva paikka pyykinkuivaukseen ja kodin tekstiilien tuulettamiseen. Katoksen alla sijainti on suojainen ja sinne on helppo kulkea suoraan kodinhoitohuoneen ulko-oven kautta. Tilaa kahdelle erilliselle telineelle katoksen alla ei kuitenkaan ole enkä haluaisikaan täyttää terassia monenlaisilla telineillä. Siksi oli mukava yllätys nähdä viime kesän asuntomessuilla kotimainen Duster-teline. Taloomme tuleva Duster XL on alumiinirakenteinen tuuletus- ja kuivausteline, joka ei nimestään huolimatta vaadi suurta tilaa. Teline kiinnitetään seinään, jolloin esimerkiksi mattoja ei tarvi kantaa pitkää matkaa pihamaalle saakka. Tuuletusvarsien pituuden voi säätää sen mukaan, minkä kokoisia tekstiilejä niille ripustaa ja telineeseen löytyy myös varsiin sopivia pyykkipoikia. Sekä tuuletusvarret että aputason saa taitettua pois tieltä silloin, kun niitä ei käytetä.

Duster on kaiken kaikkiaan huolella mietitty kokonaisuus. Jo ensisilmäyksellä näkee, että teline on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja sillä onkin kolmen vuoden takuu. Rungon värin (harmaa/valkoinen) saa valita juuri oman kodin ilmeeseen sopivaksi. Lisää tällaisia kotimaisia keksintöjä, kiitos!
Duster L-teline ilman aputasoa (Duster)


Kaupallinen yhteistyö: Design Duster Oy

2 kommenttia:

  1. Näppärä teline ja sehän sopisi hyvin ihan kaikenlaisiin koteihin, pyykkitelineet kun tahtovat viedä niin kovasti tilaa puhumattakaan pyykkinaruista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilman muuta sopii kotiin kuin kotiin. Itse ajattelen vain aina esteettömyyden näkökulmasta. Esimerkiksi pieniin koteihin teline on ihan loistava, koska ei vie juurikaan tilaa.

      Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search