12.6.2017

Sairaalakeikkoja ja raksahommia


Viimeisen viikon aikana rakennusprojektia on edistetty lähinnä vasemmalla kädellä ja voimat on keskitetty lasten hoitamiseen. Ohjelmaan on mahtunut kurkunpääntulehdusta, kuumeilua, korvatulehdusta, flunssaa ja sairaalakeikkoja - ja valitettavasti näistä ovat saaneet kärsiä molemmat lapset. Nyt tilanne alkaa vähitellen näyttää paremmalta ja toivottavasti ensi viikon aikana päästään nauttimaan enemmän myös ulkoilmasta, sillä väliaikaiskämpän seinien tuijottelu alkaa pikkuhiljaa ahdistaa.

Raksallakin asioita on saatu eteenpäin (lähinnä rakennusmiesten toimesta), vaikkei ihan siihen tahtiin kuin oli suunniteltu. Talon ulkopinnat on käsitelty pohjusteella ja maalipurkit odottavat innokasta sutijaa. Sisälläkin alkaa näyttää jo enemmän talolta nyt, kun aluskate ja lattiaeristeet on saatu paikoilleen. Lähiviikkoina vuorossa on lattianvalu, ikkunoiden ja ovien asennus sekä ruodelautojen laitto.

Muuratsalon luonto alkaa näyttää jo kauneintaan. Viereiset hiekkarannat houkuttelevat kesäpäivän viettoon ja Päijänteellä pääsee tähyilemään ohilipuvia purjeveneitä. Myös tontilla on saatu nauttia kukkivista omenapuista, jotka vaikuttavat selviytyneen paikanvaihdoksesta.Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search