10.5.2017

Tonttikuulumisia - esteetön koti on taas askeleen lähempänäTontilla on ahkeroitu tiiviisti viime viikot maatöiden ja perustusten parissa. Yläpihan ja kulkuväylien eristäminen myöhemmin tehtävää laatoitusta varten oli suuri urakka, mutta se oli kuitenkin järkevää toteuttaa tässä vaiheessa. Muutenkin maatöihin kului reippaasti tunteja, koska esteettömän liikkumisen mahdollistamiseksi koko yläpiha tasoitettiin suurinpiirtein samaan korkeuteen. Pihasuunnitelmaa tehdessä esteettömyys otettiin huomioon alusta lähtien, mutta esittelen pihan vielä tarkemmin kunhan suunnitelman lopullinen versio valmistuu.

Finnlamellin talotoimitus saapui alkuviikosta onnistuneesti perille vaikka Säynätsalon sillat toivatkin päivään oman jännitysmomenttinsa.  Ensi viikolla alkaa talon pystytys joten luvassa on mielenkiintoisia hetkiä.
2 kommenttia:

  1. Voi, täältähän löytyi mielenkiintoinen blogi ja projekti! Ilmoittaudun seuraamaan! :) Meillä menossa nyt ensin pieni saunamökkiraksa, kesällä startataan talon kanssa. Upeat maisemat teillä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tervetuloa mukaan! Teillä taitaa rakentamista riittää ihan omiksi tarpeiksi :) Nostan kyllä hattua, kun jaksatte samana vuonna parikin projektia. Tulen lueskelemaan blogistasi tarkemmin :)

      Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search