26.4.2017

Maailman kaunein laatta


Terratinta Stonemarble White Satin (Terratinta)

Kauan sen etsiminen kesti, mutta löysin viimein täydellisen laatan kotiimme. Terratintan Stonemarble White Satin laatta on yksinkertaisesti niin kaunis, ettei sen nähtyään tarvitse enää vilkuilla muita. 60x60-kokoinen laatta antaa arvokkaan ja harmonisen vaikutelman eikä kaipaa seurakseen mattoja.

Mattapintaisen Stonemarblen käyttökohde on vielä auki, mutta itse haaveilen laatasta keittiön, olohuoneen ja aulan lattiaan. Kylpyhuone on myös yksi vaihtoehto. Kovaan julkiseen käyttöön tarkoitettu laatta on kestävä ja luistamaton, mikä on esteettömyyden kannalta todella tärkeää. Mietin ensin, olisiko laatta liukas, mutta pinta on itse asiassa paljon "tahmeampi" kuin esimerkiksi laminaatti. Käytön näkökulmasta valkoharmaa väri on melko armollinen, sillä mahdolliset pienet jäljet peittyvät kuvioiden sekaan.

Kotimme kaikki laatat hankitaan jyväskyläläiseltä Laatta Leeviltä, joka on osoittautunut ystävällisellä palvelulla varustetuksi aarreaitaksi. Laatta Leevillä on huikea valikoima ja verkkokaupan kautta laattoja voi tilata minne päin Suomea vain. Kannattaa tutustua. 


Kaupallinen yhteistyö: Laatta Leevi

2 kommenttia:

  1. Kaunis laatta kieltämättä. Ja sopii teille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus vain tietää saman tien, kun jokin tuntuu omalta. Tässä tapauksessa kävi juuri niin :)

      Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search