24.3.2017

Loiskis ja molskis! Esteetön kylpyamme ja kylpytuoli esittäytyvätJos osa taloon liittyvistä päätöksistä on ollut helppoja, kylpyamme ei kuulunut niihin. Mietimme pitkään, millainen amme olisi paras ja päädyimme lopulta Svedbergsin Z170 kulma-ammeeseen. Z170 ei ole ihan niitä pienimpiä ammeita, mutta sopii kuitenkin normaalikokoiseen kylpyhuoneeseen. 170 cm x 110 cm mittaisessa ammeessa on tilaa useammallekin loiskuttelijalle ja siitä löytyy sekä tavallinen kylpyammeversio että kaksi erilaista hieronta-ammevaihtoehtoa. Meille tulee Jet-järjestelmä 1, jossa on sivu-, selkä- ja jalkahierontasuuttimet. Ammeen päädyssä on hieman leveämpi osa, jota voi käyttää laskupaikkana siirrettäessä tyttöä ammeeseen. Ammehana ja käsisuihku sijoitetaan ammeen viereiseen seinään, josta niiden käyttö onnistuu näppärästi. Lopullinen malli on vielä päättämättä, mutta todennäköisesti valitsemme Hansgrohen Metris yksiote amme- ja suihkuhanan.

Ammehana ja käsisuihku sijoitetaan ammeen viereiseen seinään (Hansgrohe)

Kun itsenäinen istuminen ei onnistu, ammeeseen tarvitaan jonkinlaista tukea. Kuin tilauksesta Firefly by Leckey toi juuri markkinoille lasten kylpytuolin. Splashy on kevyt ja liikuteltava tuoli, joka on säädettävissä 26 erilaiseen asentoon. 5-pistevyöt tekevät kylpyhetkestä takuulla turvallisen ja ne muuntautuvat myös 3-pistevöiksi tuen tarpeen ollessa pienempi (jolloin lapsen peseminenkin on helpompaa). Imukupeilla kiinnitettävää Splashyä voi käyttää myös vaikkapa suihkussa tai uima-altaassa. Noin 1-8-vuotiaille lapsille tarkoitettua tuolia löytyy kolmessa eri värissä ja vöidenkin värin voi valita kolmesta eri vaihtoehdosta. Pehmeän tuntuisesta muovista valmistettu Splashy sopii myös tuntoyliherkille lapsille. Siirrettävillä, pehmeillä tukityynyillä istuma-asento saadaan turvalliseksi ja mukavaksi. Suomessa Splashyjä myy EN-Apuvälineet.

Splashy-kylpytuolissa on kallistettava selkänoja (Firefly by Leckey)

 Splashyn ansiosta kaikki lapset pääsevät nauttimaan kylvystä (Firefly by Leckey)


Kaupallinen yhteistyö: Firefly by Leckey, Hansgrohe ja Laatta Leevi

4 kommenttia:

 1. Ootteko päässeet jo kokeilemaan Splashy-tuolia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Splashy on vielä matkalla Englannista, mutta ensi viikolla päästään kokeilemaan :)

   Poista
 2. Kiinnostaa kovasti myös että onko hyvä! Sopisi hyvin meidän pojallemme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvä! 4-5 kertaa on ollut testissä eikä toistaiseksi ole mitään negatiivista sanottavaa. Materiaali on ihanan pehmeä, mikä on ollut huippujuttu. Teen blogiin vielä erillisen jutun kokemuksista, kunhan saadaan pari testikertaa lisää.

   Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search