4.1.2017

Kylmiöpakastin esteettömään keittiöön - kotimainen tilaihme

Keittiö on ollut suunnittelun alla jo pidemmän aikaa. Vaikka keittiössä on monia mietintää vaativia asioita, oli kylmiöpakastimen valinta todella helppo. Näin kesän asuntomessuilla ensimmäistä kertaa Festivon kylmälaitteita ja ihastuin saman tien niiden pelkistettyyn muotoiluun. Tutustuttuani Festivo-brändiin hieman tarkemmin sain selville, että kyseessä on kotimainen valmistaja.
Suoralinjainen kylmiöpakastin kätkee sisäänsä neljä eri lämpötilavyöhykettä (Festivo)

Festivot valmistetaan Hollolassa samoista komponenteista kuin ammattikäyttöön tarkoitetut kylmälaitteet joten kyseessä on takuulla laadukas tuote. Meidän keittiöömme tulee täysleveä 120 CF kylmiöpakastin, josta löytyy neljä eri lämpötilavyöhykettä: kylmiö, vihanneslaatikko, nollatila ja pakastin. Festivon kahvoista saa tukevan otteen ja myös avattavat laatikot ovat kätevällä korkeudella pyörätuolikäyttäjälle. Toinen laatikko on tarkoitettu vihannesten ja hedelmien säilytystä ja toinen tuoreen lihan ja kalan säilytystä varten. Kylmiöosa on todella tilava ja soveltuu suuremmankin perheen ruokasäilytykseen. Pakastin on hieman normaalia kapeampi, mutta silti aivan riittävä nelihenkisen perheen tarpeisiin.
LED-valaistus takaa erinomaisen näkyvyyden kylmiöpakastimen sisälle (Festivo)

Tyylikkään ulkomuodon lisäksi pidän Festivon kylmiöpakastimen taustalla olevasta käytännöllisestä ajattelusta. Eri elintarvikkeille optimoitujen lämpötilojen ansiosta ruoat pysyvät raikkaina pitkään ja siten myös hävikki on todennäköisesti pienempi kuin tavallisessa jääkaapissa. LED-valaistus mahdollistaa hyvän näkyvyyden kylmiöpakastimen sisälle, mikä on tärkeää erityisesti esteettömässä keittiössä. Myös puhdistus onnistuu vaivattomasti helposti irrotettavien sisäosien avulla. Tätä  kotimaista tuotetta voin suositella lämpimästi - tai ehkä tässä tapauksessa viileästi - vaativillekin kotikokeille.

* Tuotteesta saatu alennusta 

2 kommenttia:

 1. Tuleeko teille lisäksi erillinen suurempi pakastin? Jos tulee paljon marjoja ja pari ruhoa. Tämä näyttää arkikäyttöön hyvältä. Kiinnostava seurata pohdintojasi ja valintoja. Ihan tekisi mieli aloittaa remppa/rakentaminen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri eilen puhuttiin, että jos oikein innostutaan Muuratsalon metsissä marjastamaan, laitetaan varastoon erillinen pakastin. Arkikäytössä Festivo toimii mainiosti ja viime vuosina marjastuskin on jäänyt aika vähälle. Mutta ehkä marjojen poimimisellekin jää enemmän aikaa, kun lapset vähän kasvavat.

   Onhan tämä rakentaminen melkoinen projekti, mutta mielenkiintoinen sellainen :) Hirveästi pitää tehdä päätöksiä, mutta tykkäänkin siitä, ettei yhtä asiaa jäädä vatvomaan pitkäksi aikaa. Eteenpäin vain. Ei muuta kuin omaa projektia tulille niin ei käy aika pitkäksi :)

   Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search