19.4.2016

Millä tyylillä esteetön talo sisustetaan?

Tontin suhteen eletään nyt jännittäviä aikoja ja kerron aiheesta lisää heti, kun asia varmistuu. Sillä välin muutama sana (ja kuva) tulevan talomme sisustustyylistä. Pidän itse selkeistä linjoista -  suhteellisen yksinkertaisesta tyylistä, jossa on jokin pieni juju ja luonnetta. En halua talosta kliinisen valkoista vaikka valkoista väriä tulee varmasti paljon. Muitakin värejä saa ja pitää olla. Tärkeää on korkea laatu ja kestävyys. Alla olevaan blenderiin kiteytyy oma ajatukseni sisustustyylistä: simppeli, tyylikäs ja laadukas.

 Inspiraation lähteenä toimii mm. tämä Smegin blenderi 

Selkeä sisustustyyli toimii mielestäni hyvin esteettömyyden kanssa. Kun pohjaratkaisut on huolella mietitty ja ylimääräistä tavaraa on mahdollisimman vähän, on pyörätuolillakin helpompi liikkua. Huonekalut saattavat joutua kovalle koetukselle ja siksi kestävyys ja laadukkuus ovat avainsanoja. Hankin nykyään ainoastaan korkealaatuisia ja ajattomia huonekaluja, joista en halua koskaan luopua. Myös taloon liittyvissä hankinnoissa suosin kotimaista tuotantoa.


 Selkeälinjaisesta takasta tulee olohuoneen sydän (Pinterest / Tulikivi)

2 kommenttia:

  1. Oi en malta odottaa teidän taloprojektin valmistumista!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään, vaikka projekti on vasta alussa :) Hidas käynnistyminen on koetellut omaa kärsivällisyyttäni, mutta täytyy vain suhtautua tähän niin, että mennään vaihe kerrallaan.

      Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search