23.2.2016

Esteetön kylpyhuone - ripaus luksusta

Kun arkeen kuuluu paljon nostelua ja kantamista, tuovat toimivat ratkaisut sekä helpotusta että ripauksen luksusta jokapäiväiseen elämään. Nykyisessä kodissamme suihkussa käynti tapahtuu saunan jakkaralla ja kylpeminen punkassa joten voitte olla varmoja, että haaveilen harvase päivä toimivasta ja kaunista kylpyhuoneesta. Tyttäreni rakastaa saunomisen lisäksi suihkuttelua ja vedessä lotraamista ja tiedän, että hänkin nauttisi kunnollisesta suihkusta ja erityisesti kylpyammeesta tai altaasta. Pienimuotoinen, esteetön kotikylpylä onkin ollut unelmani jo pitkään. En tiedä vielä, millainen kylpyamme-/allas olisi tyttäreni kannalta paras (turvallinen sen pitää olla), mutta varmasti löydämme ratkaisun, joka on sekä toimiva että kaunis.
Mitä sinun mielestäsi kuuluu unelmien kylpyhuoneeseen?

2 kommenttia:

 1. Tumma hirsi saunassa, valoisa suihkutila ja järvimaisema. Tuo riippumattomalli vaikuttaa hyvältä. Pitäisi vaan olla kangAsta, sillä muuten kova makuualusta aiheuttaa pakkoliikkeitä ja ahdistusta meidän lapselle.

  Btw hyvä blogi, alusta asti seurannut. Oma esteetön koti myös haaveissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapa ihanalta :)Voisin allekirjoittaa ne kaikki. Meilläkin tulee selällään kovalla alustalla maatessa sellainen "koppakuoriainen nurinpäin" -ilmiö joten materiaalit pitää kyllä miettiä huolella. Sekä tietysti turvallisuuspuoli, ettei pääse luiskahtamaan esim. ammeessa veteen. Yllättävän paljon nykyään kuitenkin on hyvin erityyppisiä malleja, ainakin jos ei etsi millään apuväline -hakusanoilla. Eiköhän soveltamalla saa ihan toimivan ja katseen kestävänkin ratkaisun.

   Kiva kuulla, että blogista on iloa. Tsemppiä oman kodin suunnitteluun! :)

   Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search