20.12.2015

Kaunista joulunaikaa esteettömyyden merkeissä

Joulukuu on ollut talon suunnittelun saralla hiljaisempaa aikaa monestakin syystä. Tonttimarkkinoilla ei keskitalvella tapahdu juuri mitään ja odottelenkin kevään lisäävän tarjontaa. Omassa elämässäkin on vireillä muutoksia, joiden takia taloprojekti on jäänyt hetkeksi vähemmälle huomiolle, mutta kerron näistä lisää ensi vuoden puolella.

Ennen joulun viettoon hiljentymistä haluan kuitenkin tuoda vielä teille muutamia ideoita esteettömän kodin suunnitteluun.


Näiden kuvien myötä toivotan teille rentouttavaa joulunodotusta ja lämminhenkistä, kaunista joulua!

2 kommenttia:

 1. Minulla on cp ja käytän pyörätuolia. Joku sellainen suunnittelija olisi hyvä joka on erikoistunut esteettömyyteen.
  suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon että mm. Wc:ssä mahtuu kääntymään. Katso vaikka invalidiliiton sivuilta apua. On myös sellainen kuin kunnonkoti missä on esitelty esteettömyyttä kotona. Onko tyttönne Suomen cp- liiton jäsen jos ei niin käykää netissä liittymässä. Hyvää joulua! Seuraan mielenkiinnolla blogia. -m

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Olenkin miettinyt, että jossain vaiheessa olisi varmasti hyvä hyödyntää esteettömyyteen erikoistunutta suunnittelijaa. Ja pari henkilöä minulla onkin tiedossa. Tässä vaiheessa keräilen enemmänkin ideoita. Tilava wc on ehdoton vaatimus ja muutenkin avara pohjaratkaisu koko taloa ajatellen. Invalidiliiton esteettömyysoppaasta olenkin löytänyt paljon hyödyllistä tietoa ja CP-liiton jäseniä ollaan oltu noin vuoden ajan. Oikein mukavaa ja rauhallista joulunaikaa sinullekin!

   Poista

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search