2.12.2015

Esteetön talo - pohjapiirrustuksia ja talomalleja

Koska sopiva tontti odottaa vielä löytymistään, talomalliakaan ei voi lyödä lukkoon. Suunnitella voi silti aina. Hirsitalo on edelleen ykkösvaihtoehto ja haluaisin talon, joka on sopivasti moderni, muttei kuitenkaan liian pelkistetty ja laatikkomainen. Pohjaratkaisun tulee olla avara ja makuuhuoneita tarvittaisiin neljä.Pidän Hongan Salsa-talon yksinkertaisuudesta. Tilaa on paljon ja makuuhuoneetkaan eivät siksi ole pieniä koppeja vaan ihan mukavan kokoisia. Olohuone-keittiö-ruokailutila -yhdistelmä on yhtenäistä tilaa, mikä tuo taloon avaruutta.


Hongan Lounatuuli jakoi ensin mielipiteitä, mutta järvimaisemaan talo sopisi ihanasti. Talon pohjapiirrustuksesta puuttuu hieman kaipaamaani avaruutta, mutta todennäköisesti muokkaamalla siitäkin saisi toimivan.


Kontion Aavalahden pohjaratkaisu on yksi suosikeistani. Siinä on tilaa ja huoneiden sijoittelu vaikuttaa todella käytännölliseltä. Myös talon ulkoasu miellyttää silmääni. Suuret ikkunat antavat varmasti ihanasti valoa.


Kontion Aurinkometsässä pidän eniten pohjaratkaisusta. Kaksi wc:tä on iso plussa ja makuuhuoneiden sijoittelu vaikuttaa näppärältä.


Mammuttikodin Kultalampi on uusi tuttavuus, mutta lupaavan oloinen. Reilun kokoiset makuuhuonet ja yhteinäinen olohuone-keittiö-ruokailutila ovat juuri sitä, mitä etsin.

Joku päivä tulee vielä valinnan vaikeus, mutta sopiva talomalli löytyy takuulla. Tässä vaiheessa kaikki on vielä mahdollista.Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search