2.9.2015

Kun paraskaan ei riitä - lastenhuoneen unelmia

Oman kodin ideointi on pääosin ihanaa puuhaa, mutta välillä tulee hetkiä, jolloin apuvälineiden huomioiminen kaikessa ärsyttää, suututtaa ja vihastuttaa.  Pahasti. Miksi edes pienen tytön omaa huonetta ei voi vain suunnitella unelmien leikkipaikaksi vaan joka asian kohdalla on pysähdyttävä miettimään, miten se soveltuu pyörätuolin tai jonkin muun apuvälineen käyttöön?

Hetken ajatustauon jälkeen hyväksyn reaaliteetit ja totean, että kaikkeen löytyy ratkaisu. Tyttäreni on joutunut ja joutuu elämässään luopumaan niin paljosta, että hän ansaitsee vain parasta eikä sekään aina riitä. Kodin ja oman huoneen pitää olla turvapaikka, jossa on mukava olla ja jossa jokapäiväinen elämä on mahdollisimman helppoa ja toimivaa. Ne ratkaisut, joita ei valmiina löydy, keksitään.

Lastenhuoneeseen haluaisin tyttärelleni ikioman leikkipaikan, johon pääsee myös apuvälineillä. Alla olevat ratkaisut eivät ihan sellaisenaan toimi, mutta niissä on ideaa.  Pöydässä olennaista on oikea korkeus.


Tavaroihin pitää yltää pyörätuolista, mutta myös lattiatason apuvälineistä.

 

 

Välillä pitää saada ajatella vain pientä tyttöä ilman mitään rajoitteita. Vaikka kerään paljon ideoita, tyttäreni pääsee itse vaikuttamaan huoneensa sisustukseen. Tulee sinne sitten pupuja, muumeja tai kukkasia, on lopputulos varmasti ihana ja juuri hänen näköisensä. 


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search