30.8.2015

Toimiva kylpyhuone arkea helpottamassa

Kun on kyse taloprojektista, olisi loogista aloittaa tontista. Sopivan tontin löytäminen on kuitenkin osoittautunut todella haastavaksi ja etsintä on vielä käynnissä. Siksi keskityn vielä tässä vaiheessa ideointiin ja palaan tonttiin ja sen vaatimuksiin myöhemmin.

Tähän mennessä parhaimmat löytämäni ideani liittyvät jostain syystä kylpyhuoneeseen. Nykyisen talomme kylpyhuone - ja erityisesti suihku - on liikuntavammaisen lapsen kannalta kaikkea muuta kuin toimiva ja mielessäni on pitkä lista asioita, joiden pitää sisältyä uuden kotimme kylpyhuoneeseen.

Miten olisi horisontaalinen suihku? Ensivaikutelma suihkusta makuuasennossa tuntuu hieman oudolta, mutta toisaalta, miksipä ei. 

 Dornbracht Horizontal Shower

 Tähän suihkuun kiteytyy ajatukseni esteettömyyden ja estetiikan yhdistelmästä. Se vaikuttaa esteettömyyden näkökulmasta hyvin käytännölliseltä, mutta silti kauniilta. Harvinaista, että tukikaiteista ei tule sairaalamaista vaikutelmaa.

Love this bathroom.

Pesutarvikkeiden tulee olla helposti saatavilla. 

I have renovation on the brain this month with two kitchens and two bathrooms in the works, so I’m dedicating this week to the topic of remodeling bathrooms! As we all know, updated bathrooms increase a home’s value and help sell your home quicker than similar houses in the market. A fresh coat of paint …

Istumatilaa on hyvä olla riittävästi.

BATHROOM DESIGN: TURN YOUR BATHROOM INTO A SPA WITH MR. STEAM

Penkkiratkaisuista on paljon tyylikkäitä toteutuksia:

Beveled Marble Subway Tiles, Transitional, bathroom, Martha O'Hara Interiors


An S-shaped seat turns your shower or steam room into one you can LIE DOWN IN.


Voisiko joku ideoista sopia sinun kotiisi?

Lähetä kommentti

Kommentoithan aina, kun blogini herättää ajatuksia.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search